Güncel

Gara ve Kandil’de 12 hedefe imha!

Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava operasyonunda 12 hedef imha edildi.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, PKK/KCK ve diğer terör unsurlarını etkisiz hale getirdiğini ve saat 18.00’de Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Kandil bölgelerindeki terör hedeflerine yönelik hava operasyonu başlattığını duyurdu.

Söz konusu bölgelerde sorumlu teröristlerin de yer aldığı değerlendirilen Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) kullandığı mağara, sığınak, sığınak ve depolardan oluşan toplam 12 hedefin hava operasyonlarıyla imha edildiği kaydedildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, yürütülen operasyonlarda yerli ve milli mühimmatın azami miktarda kullanılarak çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek, “Asilzademizin kalbinden çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, Milletimiz, geçmişte olduğu gibi, tek bir terörist kalmayıncaya kadar, vatanımızın ve milletimizin bekası ve güvenliği için terörle mücadeleye devam edecektir.” azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu işlemler sırasında; “Masum sivillere, dost unsurlara, tarihi ve kültürel varlıklara ve çevreye zarar gelmemesi için her türlü tedbir alınmıştır.”

Başa dön tuşu