Güncel

Antikkapı’ya elektrikli araçlar için şarj noktası

Petrol Ofisi, Kocaeli’de elektrikli otomobiller için geliştirdiği e-Power markalı şarj ünitesini Antikkapı A.Ş.’ye bağlı akaryakıt istasyonuna kurdu.

KOCAELİ (İGFA) – 1.700’ü aşkın istasyonla Türkiye’nin en büyük akaryakıt zincirini oluşturan Petrol Ofisi’nin elektrikli araç şarj ünitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş.’ye bağlı akaryakıt istasyonuna 150 bin lira güçlü tarifeyle kuruldu. Türkiye’de KW-DC enerjisi. .

Yerli ve milli aracımız TOGG dahil tüm elektrikli araçları şarj edebilen bir sisteme sahip olan E-Power, araç sahiplerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde yer alan Antikkapı Petrol Ofisi, konumu nedeniyle araç sahiplerinin şehir içi ve şehir dışı gezilerinde uğrak noktası oluyor. Elektrikli araç sahipleri de bu noktada araçlarını şarj edebilecek.

KISA SÜREDE DOLUM HİZMETİ

Petrol Ofisi’ne bağlı istasyonlarda devreye alınan e-Power’ın toplam gücü 150 KW’tır. İstasyon dolum noktasında tüm araçlara uyumlu, AC ve DC şarj tipi seçeneklerine sahip E-Power ev tipi şarj istasyonları bulunmaktadır. Yerli ve milli otomobilimizle uyumlu çalıştığı için TOGG sürücülerinin en önemli merkezi haline geliyor. Elektrikli araç sahipleri, araç marka ve modeline göre minimum 20, maksimum 45 dakikada araçlarının tamamını şarj edebiliyor.

Başa dön tuşu