Güncel

‘Meksika Açmazı’ 17 Kasım’da vizyonda

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı Türkiye’nin en çok dinlenen mizah programı Mexico Dilemma, beyazperdede izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Meksika Bilmecesi 17 Kasım 2023’te sinemalarda olacak.

İSTANBUL (İGFA) – Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı ve bugüne kadar 77 bölümle 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan mizah programı Meksika İkilemi, şimdi de sahnelere aktarıldıktan sonra sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. canlı gösteri.

Filmde, Kapadokya’nın eşsiz güzellikleri eşliğinde, iş teklifi alınca farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Mexican Dilemma ekibi, bitmek bilmeyen komik olayların ortasında birbirleriyle ilişkilerini sorguladıkları birçok çıkmaza düşer. . Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrika ile sınanır. Ancak olumsuz deneyimlerini her zaman olduğu gibi mizahın ve neşenin gücüyle aşıyorlar. Meksika İkilemi ekibinin içindeki çatışmalar ve sorunlara verdikleri farklı tepkiler, “Ne yapardım?” sorusunun sorulduğu bu macera dolu hikayede izleyiciye sunuluyor. Soruyu sormanızı sağlayacak ve film boyunca sizi güldürecek.

Filmde kendi karakterlerini canlandıran üçlüye Ecem Çalhan, İsmail Aksoy, Duygu Kocabıyık ve Nicholas Paul Facey eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin yaptığı, yapımcılığını Magnificent Film ile TME Films’in ortak yaptığı film, 17 Kasım 2023’te sinemalarda olacak.

Başa dön tuşu