Güncel

Uluslararası Sancak’tan Başkan Aktaş’a ziyaret

Farklı ülkelerden gelen ve Bursa’da eğitim gören üniversite öğrencileri, “Yerelden ulusala deneyim paylaşımı projesi” kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasında gerçekleştirilen ziyarete, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yunus Kaldırım, Uluslararası Sancak Derneği Başkanı Mümin Gül, yönetim kurulu üyeleri İsmail Parlak, Necdet Çubuk, Ayşe Karataş ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Başkan Aktaş’ın öğrencilerle birebir sohbet ettiği ve ülkelerle ilgili anılarını paylaştığı toplantı samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Aktaş, “Bu coğrafyanın gençlerini eğitim süreçlerinde ağırlamak, onlara yardımcı olmak, onlara kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmek, sorunları ya da endişeleri olduğunda yardımcı olmak, gönül köprüsü kurmak için önemli çalışmalardır. Yaptığınız etkinlikler de bu açıdan önemlidir. Herkesi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Faaliyetleri hakkında bilgi veren Uluslararası Sancak Derneği Başkanı Mümin Gül, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, kaliteli ve verimli çalışmalar yürüttük. Yeni dönemde de yeni projelerimiz ile sosyal aktiviteler anlamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediyeyi ve bizi ortak paydada buluşturan sosyal faaliyetlerimizdir. Gönlümüzden gelen öğrencilerimizin memleketlerine gittiklerinde ülkemizi tanımlamaları ve güzel anılarla ayrılmaları için çalışıyoruz. Bu bağlamda bize destek veren herkese ve her kalbe teşekkür ediyorum” dedi. dedi.

Öğrenciler ayrıca Bursa’da olmaktan ve eğitimlerine burada devam etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başa dön tuşu