Güncel

Malatya Büyükşehir araç filosunu güçlendiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu daha da güçlendirmek ve yaş ortalamasını aşağı çekmek için 2 adet ekskavatör ile 5 adet kamyonu daha bünyesine kattı.

MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediyesi kış aylarında vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları ve ulaşımlarını rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için araç filosuna yeni iş makinaları ile kamyonlar kattı.

Alımı yeni gerçekleştirilen 2 adet ekskavatör, kırsal mahallelerde yol açma ve yıkımlarda kullanılabilecek.Ayrıca 5 adet kamyon ise taşıma haricinde, kış aylarında ön ve arka kısımlarına takılan ekipmanlar ile kar küreme ve tuzlamada da kullanılabilecek.

Yeni iş makinaları ve araç alımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesine ait araç filosunun yaş ortalamasının düşürüldüğünü belirten Büyükşehir BelediyeBaşkanıSelahattin Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak araçlarımızın yaş ortalamalarını düşürmek ve hizmetlerimizi daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yapma noktasında araç alımları gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren 600’ün üzerinde araç satın alındı. MOTAŞ, MASKİ, MEGSAŞ, BELSOS, MESTON ve ESENLİK Şirketi olmak üzere hizmet verdikleri alanlarda kendi araçlarını kullanmaktalar.

Yeni alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından araç filosuna katılan yeni araçların Malatyalı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu