Güncel

Bursa merkezli startup şirketinden yapay zekaya 6 yeni yazılım

Bursa’da kurulan ve yapay zekâ alanında merak uyandırıcı yazılımlarıyla ismini duyuran startup şirketi Ron Digital, İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde 6 yeni yapay zeka ürününü tanıtmaya hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) – Türkiye’nin yapay zekâ alanındaki yeteneklerini ve potansiyelini göstermeye hazırlanan Ron Digital’ın geliştirdiği ve pazarladığı yapay zekâ destekli başlıca startup projeleri arasında sosyal medya yönetim yazılımı Postify, randevu yönetim yazılımı Plandy, ürün fotoğraf stüdyosu yazılımı Mocky, içerik oluşturma platformu Copify, mobil İngilizce konuşma pratiği uygulaması Talkios ve kumaş desen üreticisi Patternify bulunuyor.

Her projenin, ayrı yazılım ekipleri tarafından geliştirildiği şirkette, UI/UX ve Digital Marketing ekibi tüm projelere destek veriyor.

Hedeflerinin iş süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirmek olduğunu söyleyen Şirket CEO’su Faruk Yel, 26 Ekim’de İstanbul Wyndham Grand Hotel’de gerçekleşecek Türkiye Yapay Zeka Zirvesi’nde yenilikçi çözümlerini tanıtma fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Başa dön tuşu