Güncel

Börtlüce’yi daha sağlıklı suya kavuşturan çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nde 3 bin 200 metre içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Mahallemize çok önemli bir hizmet yapıldı. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Kapısını her çaldığımızda bize yardımcı oldu” dedi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kula ilçesine bağlı Börtlüce mahallesinde isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. 35 yıl önce döşenen demir boruların yerine son sistem borularla sağlıklı bir yapıya kavuşturulan hat sayesinde mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşması sağlandı. Yürütülen çalışmayı Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aydın Topbaş ve MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da takip etti.

Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Böyle güzel bir çalışmadan memnun kalmamak mümkün değil. Eski isale hattımız 35 yıl önce demir borularla döşenmişti. Artık küf ve pas içindeydi. Mahallemize çok önemli bir hizmet yapıldı. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Kapısını her çaldığımızda bize yardımcı oldu” dedi.

Başa dön tuşu