Güncel

MasterChef All Star 22 Ekim Eleme: Kim Veda Etti?

MasterChef All Star’da 22 Ekim eleme gecesinde potaya giren yedi yarışmacı arasından hayallerine veda eden isim belli oldu. Mavi ve kırmızı takımın mücadelesinden sonra MasterChef’ten kimin ayrıldığını öğrenin.

MasterChef All Star yarışması, her hafta olduğu gibi 22 Ekim Pazar gecesi de yine ekran başındakilere nefes kesen anlar yaşattı. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takımların kıran kırana rekabeti sonrasında, eleme potasına giren yarışmacılar kendilerini bir kez daha ispatlama fırsatı buldu.

MasterChef All Star Eleme Gecesi: Kimler Potadaydı?

Mavi takımdan beş yarışmacı, kırmızı takımdan ise Eren ve Cemre, bu zorlu eleme gecesi için mutfağa girdi. TV8 ekranlarında izleyenleri bir kez daha ekran başına kilitleyen eleme gecesinde, yarışmacılar en iyi tabaklarıyla şefleri etkilemeye çalıştı.

Eleme Gecesi İlk Aşama: Trüf Mantarı ve Balık Yağı İle Yaratıcı Tabaklar

Eleme potasında bulunan yedi isimden; Eren, Cemre, Alican, Tanya, Azize, Kıvanç ve Sergen’in ilk aşamasında trüf mantarı ve balık yağı kullanarak özgün tabaklar hazırlaması istendi. Bu zorlu aşamada Sergen birincilikle potadan çıkma başarısı gösterdi. Eren ve Kıvanç ise onu takip eden isimler oldu.

Eleme Gecesi İkinci Aşama: Kadayıflı Karides Tabakları

Kalan dört yarışmacı; Alican, Tanya, Azize ve Cemre için eleme gecesinin ikinci aşaması, Somer Şef’in imza tabağı olan “Kadayıflı karides” tabağı oldu. Bu aşamada Tanya, Somer Şef’in yemeğini en iyi şekilde yaparak potadan çıktı. Onu Cemre takip ederken, Alican son anda elemeden kurtuldu.

MasterChef All Star’dan Kim Veda Etti?

Zorlu eleme gecesi sonrasında, MasterChef All Star yarışmasına Azize ne yazık ki veda etti.

Bir sonraki hafta yarışmanın neler getireceğini görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!

Başa dön tuşu