Güncel

Oyuncu Akyürek’in sevenlerinden TEGV’li çocuklara destek

Engin Akyürek’in aktörlük ve yazarlığı sayesinde dünya çapında edindiği hayran kitlesi, sanatçının doğum gününü kutlamak amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağış kampanyası düzenledi. TEGV, eğitim konusunda Türkiye’nin en geniş tabanlı sivil toplum kuruluşlarından biridir.

İSTANBUL (İGFA) – Engin Akyürek’in hayranları, onun doğum gününü kutlama amacıyla global bir bağış kampanyası başlattılar.

38 farklı ülkeden; Amerika, İtalya, Fransa ve Türkiye gibi, hayranları tarafından desteklenen ‘Haydi Gel, Sen de Bize Katıl’ isimli kampanya ile toplanan bağışlar, Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında, “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” sloganı altında, çağdaş nesilin geliştirilmesi amacıyla ilköğretim çağındaki çocuklara kaliteli eğitim desteği sağlamak için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanmaktadır. Bu bağışlar, TEGV’nin ‘Depremden Etkilenen Çocukların Eğitimine Destek’ programı çerçevesinde, yaklaşık 1.100 çocuğa bir yıl süresince eğitim desteği sağlamak hedeflenmektedir.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA EĞİTİM YARDIMI

6 Şubat depreminden zarar gören çocukların eğitimine yardımcı olmayı hedefleyen kampanya açısından aşağıdaki ifadeler sunuldu:

‘Haydi Gel, Sen de Bize Katıl’ kampanyası 9’uncu yılında, Engin Akyürek’in 2023 doğum günü etkinliği vesilesiyle TEGV’nin ‘Depremden Etkilenen Çocukların Eğitimine Destek’ programına destek vermeye devam ediyor. Çocuklarımızın kaliteli eğitimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) desteğinizi bekliyoruz. Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir!”

‘Haydi Gel, Sen de Bize Katıl’ kampanyasına katılan Engin Akyürek hayranlarının bulunduğu 38 ülke aşağıdaki gibidir: ABD, Almanya, Arjantin, Brezilya, Bulgaristan, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Endonezya, Fransa, Guatemala, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, İran, İspanya, İtalya, Jamaika, Kanada, Katar, Kolombiya, Lüksemburg, Macaristan, Meksika, Mısır, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Suudi Arabistan, Şili, Türkiye, Ukrayna, Uruguay ve Venezuela.

Başa dön tuşu