Güncel

Bursa Valisi Demirtaş’tan BUTTİM’e iade-i ziyaret

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, ticari faaliyetlerini ve esnafın ihtiyaçlarını yerinde incelemek üzere Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’ni (BUTTİM) ziyaret etti. Vali Demirtaş, BUTTİM’in iç ve dış ticaret açısından çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Tamam ile Yönetim Kurulu Üyeleri Necmi Kasapoğlu ve Oktay Arslan tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, BUTTİM’in işleyişi hakkında bilgi aldı. Esnafı ziyaret ederek beklentilerini dinleyen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ile tekstil sektörünün Bursa ekonomisindeki yeri ve gelecek potansiyeli üzerine görüşmeler yapıldı.

Vali Demirtaş, BUTTİM yönetimi ve esnafıyla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “BUTTİM, Bursa’nın tekstil ve ticaretinde önemli bir kaledir. Bu merkezin kent ekonomisine önemli katkılar sağladığını ve iş dünyasına büyük destek sunduğunu gözlemledim. Tekstil sektörü kentimizin ekonomisinde önemli bir rol oynuyor. Bursa genelinde bulunan tekstil işletmeleri istihdama ve üretimimize büyük katkı sağlıyor. BUTTİM, bu işletmelere sağladığı imkânlarla önemli bir merkez konumunda ve kentimizin büyümesine katkı sağlıyor. BUTTİM’in sadece bir iş merkezi değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin de sembolü olduğunu gözlemledim. Kentimizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan herkesin bu başarı öyküsünün bir parçası olduğuna inanıyor ve değerli çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum.”

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ise ziyaretinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederek, “BUTTİM olarak kentimizin ekonomik büyümesine katkı sağlama ve iş dünyasını destekleme misyonumuzu daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bursa’nın tekstil ve ticaret sektörlerindeki öneminin ve bu sektörlerin kentimizin dinamiklerine sağladığı önemli katkıların farkındayız. Ticaret merkezimiz, kentimiz ekonomisine önemli değer katan işletmelerin bir araya geldiği bir yer ve biz de bu işletmelerin büyümesi, istihdamın artması ve kentimizin daha rekabetçi hale gelmesi için çalışıyoruz. Sayın Valimizin de vurguladığı gibi Bursa’nın ekonomik başarısının temelinde birlik ve beraberlik yatıyor. BUTTİM olarak kentimizin ekonomik gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak için iş dünyası ve tüm kurumlarla yakın işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz.”

Takip Et

Başa dön tuşu