Güncel

Edirne’de intihar girişimini vatandaşlar engelledi

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine ait Muradiye Mahallesi’nde Gazi Caddesi üzerinde bir olay gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, bir sokakta bulunan bir bina’nın dört katına çıkan, psikolojik problemleri olduğu söylenen kimliği belirlenemeyen bir kişi, apartmanın çatısına tırmanarak intihar etmeye çalıştı.

Bu kişiyi gören vatandaşlar, hızlı bir şekilde polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini bilgilendirdi. Hayatını riske ederek çatıya çıkan bir başka vatandaş, kişiyi ikna etmek için uğraştı. Ancak kimliği belirlenemeyen kişi inatla aşağı inmemekte direndi.

İntihar etmek isteyen vatandaşın yanına çıkmış olan diğer vatandaş, onun telefonla konuşma anındaki dikkatsizliğini fırsat bilerek, kişiyi kendine çekti ve intihar girişimini engelledi. Bu durum sonrasında, intihar etmek isteyen vatandaş, bölgedeki diğer vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırılmak istendi.

Olayın hemen ardından bölgeye ulaşan polis ekipleri, intihar etmeye çalışan vatandaşı gözaltına alarak emniyete götürdü. Polis, olayla ilgili olarak bir soruşturma başlatmıştır.

Başa dön tuşu