Güncel

Kayseri itfaiyesinden afet eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Sivil Savunma Uzmanlığı, belediye personeline “Yangın, Deprem ve Trafik Kazaları” konusunda eğitim sağladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Sivil Savunma Uzmanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi, Belediye Hizmet Binası ve diğer birimlerde çalışan personele, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda “Yangın, Deprem ve Trafik Kazaları” eğitimini verdiler.

Eğitime; İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, Sivil Savunma Uzmanı Mehmet Karakaş, itfaiye görevlileri ve belediye personeli katıldı. Sivil Savunma Uzmanı Mehmet Karakaş, her sene olduğu gibi itfaiye ile birlikte yapılan bu programda, eğitim programında deprem, yangın ve trafik kazalarında yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgi verildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi görevlileri tarafından sunulan bilgilendirme içerisinde, yangına yol açabilecek etkenler, yangın sırasında alınacak önlemler, kişisel olarak yangına ilk müdahale teknikleri gibi birçok önemli konu hakkında teorik ve pratik eğitim sağlandı.

Ayrıca, eğitimde deprem önlemleri ve trafik kazalarında yapılması gerekenler detaylı bir şekilde anlatıldı.

Başa dön tuşu