Güncel

Milletvekili Çakır’dan şiir dinletisi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda şiir okudu ve kitap imzalama yaptı

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, AK Parti’nin Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Süleyman Paşa Konferans Salonu’ndaki ‘Şiirle Hasbihal’ isimli etkinlikte şiir severlerle buluştu.

Radiye Sezar Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Şahin Talus, Mustafa Kocaman, Bünyamin Çiftçi, İbrahim Şirin, Necmi Bulut, Abdurrahman Aslantaş gibi AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve şiir meraklılarının katıldığı bir dinleti gerçekleşti. Bu dinletide Sezai Karakoç, Semih Sergen, Mevlana İdris, Mehmet Akif İnan, Bestami Yazgan ve Arif Nihat Asya’nın şiirleri seslendirildi.

MESCİD-İ AKSA ŞİİRİ

Meclis üyesi Çakır’ın da bir kitabı olan ‘Bugün Yarın Dün Olacak’, şiir dinletisinde Semih Sergen’in Erenler Sofrası şiiriyle başladı. Ardından Sezai Karakoç’un Masal ve Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine isimli şiirini, Mevlana İdris’in Ellerimizin Büyük Boşluğu ve Masal isimli şiirini, Mehmet Akif İnan’ın Mescid-i Aksa şiirini, Bestami Yazgan’ın Gülü İncitme Gönül isimli şiiri ve Arif Nihat Asya’nın Naat adlı şiirini seslendirdi. Kendi yazdığı Kerbela isimli şiiri de okuduktan sonra, kitaplarını imzalamak üzere yayınevine geçti. Çakır’ın şiirlerini dinleyenler keyifli anlar yaşadı.

Başa dön tuşu