Güncel

Katerina Ekşioğlu’ndan yeni koleksiyon

Katerina Ekşioğlu, özgün tasarımlarıyla başarısını kanıtlarken, moda haftasındaki yeni koleksiyonu ile yoğun ilgi gördü.

İSTANBUL (İGFA) – Her koleksiyonunda güçlü kadınlardan ilham alarak eserler yaratan Katerina Ekşioğlu, geçtiğimiz hafta 19-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Milano Moda Haftası’nda Fall Winter 2024 koleksiyonunu moda severlere sundu.

Katerina Ekşioğlu’nun moda haftasına katılan Türk markalar arasında yer aldığı görüldü ve 12 parçalık Fall Winter 2024 koleksiyonunda sivri çizgiler ve parlak aksesuarlarla kadın vücudu kıvrımlarının vurgulanması dikkat çekti.

Her bir parçasında duygusal etkiler, ilham ve sofistike bir hava bulunan Fall Winter 2024 koleksiyonunda sıkı siluetler, örgü işlemeler ve siyahın sonsuz sadakatı öne çıktı. En beklenmedik yerlerdeki aksesuarların parıltısı oldukça ilgi çekiciydi. Her mevsimde olduğu gibi, bu mevsimde de doğal kumaşlar ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı koleksiyonda, swarovski kristalleri ve zirkon taşlarıyla parlak detayların ön planda olduğu görüldü. Yaka kesimlerinin sıkı ve dikkat çeken tasarımı, fermuarlı şık kesimlerin yer almasının tüm görünümde değişiklik yarattığı da Katerina Ekşioğlu “Fall Winter 2024” koleksiyonunda öne çıkan detaylardan biriydi.

Başa dön tuşu