Magazin

Duman’dan AK Parti Mitinginde izinsiz parçasının kullanılmasına büyük tepki! “Seçimden sonrayı bekliyorum…”

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Ak Parti mitinglerinden birinde kendi parçalarından birinin izinsiz bir şekilde kullanılmasına oldukça sert bir tepki gördü. Grubun solisti konu ile ilgili seçimlerden sonra gerekeni yapacağını belirtti.

Duman grubunun yetenekli solisti geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda binlerce insan ile buluştu. Konserin ilerleyen saatlerinde bir müzik arasında AK Parti’nin bir mitinginde Senden Daha Güzel parçasını kullandıklarını ve bu durum ile ilgili kendilerinden bir izin almadıklarını belirtti. Tangöze şaka ile karışık bir şekilde konu ile ilgili gerekilenin seçimlerin ardından yapılacağını aktardı.

Kaan Tangöze, açıklamasının ardından konu ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı’nın da durumdan haberdar olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

o ne yapsın bilmiyor ki canım

“Sayın Cumhurbaşkanı’mız mitinglerde statlarda gezip duruyor Z kuşağını etkileyebilmek için. İşte arkadakiler de veriyor Senden Daha Güzel parçasını, o da ne yapsın canım bilmiyor işte, kim ne çalarsa o müziğin coşkusu ile konuşmasını yapıyor. Birileri de çıkıp arkadan bilmeden Kaan şarkısını vermiş diye arkadan konuşuyor. Bize bir soru soran ya da izin isteyen olmadı arkadaşlar, durumun özeti bu. Seçimden sonra biz de konu ile ilgili gereken hukuki işlemi başlatıp hakkımızı tabi ki arayacağız.

Başa dön tuşu