Magazin

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’in Yeni Bir Projesi Seyirciyi Heyecanlandırdı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dört sezondur devam ediyor ve finale yaklaştı. Farklı hikayesi ve senaryosuyla dikkat çeken dizi geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Önceleri sıradan bir aşk hikayesi gibi başlasa da dizinin hayranları senaryonun yenilikçi ve farklı yönlerini beğendi.

Kısa zamanda büyük bir kitle diziyi benimsedi ve dört sezondur da takip ediyor. Karakterler zaman zaman değişse ve bazıları kadrodan çıksa da Selin Genç baştan beri canlandırdığı Gülten karakteri ile dizinin en beğenilen isimlerinden birisi. Dizi ile birlikte bir hayran kitlesi de kazanan gencin yeni projesi de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Selin Genç İstanbul’a Döndü

Bir Zamanlar Çukurova yakın geçmişte Adana’da geçen bir hikâyeyi anlatıyordu. Dizinin çekimleri dört sene boyunca Adana’da devam etti. Sein Genç de dört senedir bu kentte yaşayan bir oyuncuydu. Dizi finale giderken çekimler tamamlanınca oyuncu da İstanbul’a geri döndü.

İlk dizi projesini başarıyla tamamlayan Genç dizide yer aldığı için oldukça mutlu görünüyor. Çünkü ilk dizisi dört sezon devam eden başarılı bir dizi oldu. Ayrıca canlandırdığı Gülten karakteri seyirciler tarafından çok beğenildi ve oyuncu çok kısa bir zamanda geniş bir hayran kitlesi de edinmiş oldu.

Tercih Süreci

Dizinin çekimlerini bitmesinden memnun olan Selin Genç zorlu bir çalışma sürecini geride bıraktı. Şimdi ise yeni teklifleri değerlendiriyor. Bu aralar senaryo okumakla meşgul olan oyuncu işlerin başlamak üzerinde olduğunu belirtiyor. Yani yer alacağı proje ile ilgili görüşmeleri tamamlamış olabilir. Yakın bir zamanda yeni bir dizinin çekimleri için çalışmaya da başlayabilir.

Şu anda tatil yapmakta olan oyuncu Genç yaz aylarının sonunda bir filmde oynayacağını söyledi. Film projesi için de heyecanlı olduğunu belirten Genç yeniden çalışmaya başlamak için can atıyor. Ayrıca yeni bir dizide de rol almak istediğini ancak henüz bir proje seçemediğini de söylüyor. Genç film projesinde gerçek bir karakteri canlandırdığını ve bu yüzden ayrıca heyecanlı olduğunu da söylüyor.

Yeni Dizi Belli Değil

Uzun bir süre dizi çekimi için Adana’da yaşamak zorunda kalan Genç kenti ve dizide beraber rol aldığı arkadaşlarını sevmiş görünüyor. Hala dizi ekibinden arkadaşları ile görüşmeye devam ettiğini söyleyen oyuncu bu süreçle ilgili çok zorlu geçtiğini ifade ediyor.

Dört yıl boyunca İstanbul’dan ayrı kalmanın kendisi için kolay olmadığını da vurguluyor. Bu durumda İstanbul dışında yeni bir projede yer almak istemediği de söylenebilir. Ancak bu konuda kesin kararını bildirmeyen oyuncu henüz ne yapacağını söylemedi. Sadece İstanbul’dan ayrı kalmanın ve dört yıl boyunca çalışmanın zorlu geçtiğini ifade etti.

Selin Genç Kimdir?

Selin Genç 1994 doğumlu genç oyunculardan birisidir. Doğma büyüme İstanbullu olan Genç aslında endüstri mühendisliği mezunu. Ama daha sonra gönlünü oyunculuğa kaptırmış ve bu işin eğitimini de Dilek Sabancı Devlet Konservatuarı’nın Tiyatro Bölümü’nde tamamlamış.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Genç ilk defa Bir Zamanlar Çukurova’da dizisi ile ekranlara geldi. İlk dizisinde tanındı ve uzun ve başarılı bir yapımda yer almış oldu. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan oyuncu gittikçe daha ünlü bir isim haline geldi .

Dizide sürekli yerel kıyafetlerle tanındığı için yaptığı paylaşımlar ve fotoğrafları da dikkat çekti. Yaz sonunda film çekimlerine başlayacak olan oyuncunun gelecek sezon herhangi bir dizide yer alıp almayacağı henüz belli değil. Hayranları da kendisinden haber bekliyor.

Başa dön tuşu