Güncel

Bayram tatili kaç gün 2022 ! Kadir Gecesi ne zaman, hangi gün

Ramazan ayının son günlerine yaklaşmamız sebebiyle vatandaşlar 2022 Kadir gecesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? merak ediyor. Henüz netleşmeyen Ramazan Bayram tatili kaç gün 2022 sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Nisan’da başlayan Ramazan ayının neredeyse sonuna geldik. Vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağına göre tatillerini yapacak ve büyükşehirde yaşayan vatandaşlar memleketlerine küçük bir yaz tatili niyetine gitmek için google arama motorunda “Ramazan Bayramı kaç gün 2022, Ramazan Bayramı 9 gün olacak mı?” sorularına Bakanlıktan gelecek son dakika resmi tatil açıklaması bekleniyor. Peki 2022 bu sene Kadir Gecesi hangi gün, ne zaman?

Ramazan Bayramı kaç gün?

2022 yılı Ramazan bayramı tatili 2 Mayıs pazartesi başlayıp 4 mayıs çarşamba olmak üzere toplam 3 gündür.

2022 Ramazan Bayramı tatili 9 gün mü?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ramazan bayramı tatili kaç gün, 9 gün oldu mu sorusu henüz resmi bir yanıt bulmadı. Açıklama geldiğinde son dakika olarak sizlerle paylaşacağız.

Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanacak

2022 Kadir Gecesi Tarihi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bilgilerine göre; Kur’an-ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi, bu yıl 27 Nisan 2022 tarihine denk gelmektedir.

Başa dön tuşu