Magazin

Seversin Dizisi Ekranlara Geldi Ama Reytingler Beklentiyi Karşılamadı

Kanal D İç Yapımlar’ın yapımcılığını üstlendiği Kanal D dizisi ‘Seversin’ yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı dizi ikinci bölümü ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin reytingleri beklentilerin oldukça altında kaldı. Bu durum izleyiciyi biraz rahatsız eden bir gelişme gibi görünüyor.

Asya’nın tüm sorunları ortadan kaldırarak oyunculuğu kabul etmesi ve Tolga Tuna ile olan ortaklığı sonucunda gelişen olayların anlatıldığı bölüm sosyal medyada da konuşuldu. Ekranlara gelen dizinin bu bölümü yine izleyicilerden olumlu yorumlar aldı.

Dizinin üçüncü yeni bölümünde dikkat çekici gelişmeler olacak. Tolga, Asya’yı kendini affettirmeye çalışıyor!

Yapımcı, Tolga’yı Asya ile barışmaya şartlıyor. Tolga tek başına bir şeyler yapmaya kalksa bile bir şeyler hep ters gider. Ancak Asya ile ilişkilerini düzeltmeye kararlıdır.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazdığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı dizinin oyuncu kadrosu önemli isimleri bir araya getirdi.

Seversin’in oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın ve Gürımur yer alıyor.
Seversin yeni bölümüyle her Çarşamba akşamı Kanal D’de…

iLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

İlayda Alişan, 26 Şubat 1996’da İstanbul’da doğdu. Sinema ve dizi oyuncusu olan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonrasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde moda tasarımı okudu.

İLAYDA ALİŞAN BOYU, KİLOSU VE BURCU

İlayda Alişan 1,60 metre boyunda, 48 kilo ağırlığında ve balıktır.

Hayatında bir dönüm noktası olan genç yaşta, babasının arkadaşının onu ajansıyla haber vermeden tanıştırması ile sektöre girdi.

Adı birçok dizi ve film projesinde geçen İlayda Alişan, genç yaşına rağmen soruşturma altında. Yeni Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini açıklarken, İlayda Alişan’ın yaşı merak konusu oldu. İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında? İşte İlayda Alişan’ın hayatı ve dizisi…

İLAYDA ALISAN DİZİ, FİLM VE REKLAMLARI

İlk olarak oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başladı ve Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi birçok farklı markanın reklam filmlerinde rol aldı. İlk kez 2011 yılında Çetin Tekindor ve Bülent İnal ile birlikte Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Kariyerine TRT’de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etti ve ardından Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç’la birlikte Benim Adım Gültepe’deki Nurten karakteri ile ön plana çıktı. 2015 yılında Songül Öden ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı’ndaki Sinem rolüyle kariyerine devam etti.

Ardından Ay Yapım’ın Bana Sevdiğini Söyle dizisinde Eylül, Rüya dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat verdi. Ay Yapım’ın kendisini daha geniş kitlelere yakınlaştıran fenomen dizilerinden Çukur ile içinde bulunduğu ortamı okul olarak tanımladı ve usta oyuncular Perihan Savaş, Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli oyunculara yer verdi.

BURAK YORÜK KİMDİR?

Erman Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 2002 yılından beri ekranlarda olan oyuncu nihayet ‘Love Logic Revenge’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde Tolga’ya hayat veriyor. Yörük 1,92 metre boyundadır. Tuana Yılmaz’la çıktığı biliniyor.

Başa dön tuşu