Güncel

Çıplak Kadın Vakası Bu Kez Denizli’den

Son 1 haftadır gündemden düşmeyen kamusal alanda çıplak gezen insanlara bir yenisi daha eklendi. Çıplak vatandaş bu kez de Denizli’de ortaya çıktı. Üstsüz bir kadın rahat tavırlarla girdiği marketten alışveriş yaptı ve hiç bir şey yokmuş gibi uzaklaştı.

Yakın zamanda yaşanan ahlak dışı olaylara bir yenisi daha eklendi. Özellikle sosyal medyada büyük tepkilere yol açan Bebek Sahili’nde yaşanan olayların ardından, geçtiğimiz gece sabah saatlerinde çıplak bir kadın rahat tavırlarla Denizli sokaklarında gezdi. Taksiye binen, markete girip hiç bir şey yokmuş gibi alışveriş yapan o kadın, aynı rahat tavırlarla gözden kayboldu.

Denizli’de güvenlik kameralarına takılan görüntüler seyredenler gözlerine inanamadı. Pamukkale ilçesinde gecenin çok geç saatlerinde bir marketten çıplak şekilde alışveriş yapan kadın, aynı rahat tavırlarla geldiği taksiye binerek oradan uzaklaştı. Markette o sırada kendinden başka müşteriler olmasına dahi aldırmayan o kadının kim olduğu polisin titiz araştırması sonunda bulundu. Kadını arama çalışmaları devam ediyor.

Üstsüz Markete Geldi

Bir market sahibi, gecenin ilerleyen saatlerinde karşılaştığı olay karşısında şoka uğradı. Marketin önünde duran taksiden inen bir kadın hem market sahibini hem de içerdeki diğer müşterileri şoke etti. Kadın üstsüz bir şekilde kimseye aldırmadan girdiği marketten istediği şeyleri alarak çıktı. O ana tanık olan market sahibi gözlerine inanamadı.

Kadının isteklerini veren market sahibi, ilk şoku üzerinden attıktan sonra güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Bebek Sahili olayıyla gündeme gelen ahlak dışı olayların fazlaca tepki gördüğü sosyal medyada bu görüntüler de hızla yayıldı.

Toplumun ahlakını bozacak şekilde davranışların arttığı son günlerde bu konudaki hassasiyetini artıran polis ekipleri derhal harekete geçti. Kadının indiği taksinin plakasından taksici bulundu. Kadını nereden aldığını ve nereye bıraktığını anlatan taksici sayesinde çıplak kadının kim olduğu bulundu.

Polis kadının sisteme kayıtlı adresine gitti ancak evde bulamadı. Çevredekilerden öğrenildiği kadarıyla herkesi şaşkına çeviren o kadın şehir dışına çıkmıştı. Kim olduğunu anlaşılan o kadını bulmak için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Başa dön tuşu