Güncel

Esra Erol’da Eski Eş Canlı Yayını Bastı Atv Ekranlarında Büyük Şok

Esra Erol’da Eski Eş Canlı Yayını Bastı Atv Ekranlarında Büyük Şok. Atv ekranlarının sevilen yarışma programı Esra Erol’da büyük şok yaşandı. Hamile eşine rağmen başkası ile düğün yapan şahsın canlı yayındaki konuşması büyük tepki çekti.

Esra Erol’da Eski Eş Canlı Yayını Bastı Atv Ekranlarında Büyük Şok. Atv ekranlarının sevilen yarışma programı Esra Erol’da büyük şok yaşandı. Hamile eşine rağmen başkası ile düğün yapan şahsın canlı yayındaki konuşması büyük tepki çekti. Sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı programda yaşananlar herkesi şaşırttı.

Esra Erol’un programında yaşanan son olaylar izleyicilerin dikkatini çekiyor. Programa çıkarak yardım isteyen hamile eş, eşinin kendisi dururken başkası ile düğün yapmasından şikayetçi olduğunu söyledi. Sezer Sarıkaya’nın nerede olduğu merak ediliyordu. Gerçekler herkesi şaşırttı.

Uzun zamandır Kübra Sarıkaya’nın haber alamadığı eşi Sezer Sarıkaya’ya Esra Erol ekibi ulaştı. Yapılan araştırma sonucu Elif Çamur adlı şahıs ile düğün hazırlığında olduğu öğrenildi. Üstelik davulla zurna ile kutlama yaparak evlenmeleri tüm ülkeyi şaşırttı. Programa katılan Sezer Sarıkaya’nın kendisini savunması ise pes dedirtti. Sarıkaya ifadelerinde “Elif benim çocukluğumdan beri sevdiğim bir insan.” deyince Kübra çıldırdı. “Benim hayatımı neden mahvettin o zaman ben iki çocukla ne yapacağım? Sana güvendim, arkamı dayayacağım liman dedim.” ifadelerine yer verdi.

Sezer açıklamasınınn devamında “Ben yoluma Elif ile devam edeceğim.” dedi. Sezer “Aile arasında bir düğün ile evlendik. Kübra ile boşanmadım evet suçumun farkındayım. Gönül rızamla evlendim. Suçluyum ama Elif’i seviyorum. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Buraya açıklamaya geldim.” ifadelerine yer verdi.

Esra Erol’da yaşanan bu programlar herkesi şaşırttı. Sezer Sarıkaya’nın Kübra Hanım’la evli olduğu ve çocuğuna hamile olduğunu bildiği halde Elif Çamur ile düğün yapması izleyicilerin ve halkın tepkisini çekerken Kübra Hanım’ın çaresizliği de dikkat çekti.

Atv ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol’da araştırılan bu konu herkesi şaşırttı. İzleyiciler Sezer Bey’in yaptığı şeyin nen kadar yanlış olduğunu söylerken Sezer Sarıkaya’nın kendisini ilginç bir şekilde savunması dikkat çekti. İlerleyen zamanda ne olacağı bilinmiyor fakat Sezer Bey eşi Kübra ve çocuklarını bırakıp Elif Çamur ile hayatını birleştirdiğini ve yoluna onunla devam edeceğini söyledi. Esra Erol’un dil dökmelerine rağmen, Kübra Hanım’ın Sezer Bey’e olan sözlerine rağmen Sezer Bey Elif ile yoluna devam etmekte kararlı.

Başa dön tuşu