Güncel

Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu Bilim Kurulu Toplantısı Maske Tamamen Kalkacak Mı?

Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu Bilim Kurulu Toplantısı Maske Tamamen Kalkacak Mı? Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebi ile uzun süredir var olan maske zorunluluğu kalkacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu hakkında açıklamada bulunacak mı?

Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu Bilim Kurulu Toplantısı Maske Tamamen Kalkacak Mı? Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebi ile uzun süredir var olan maske zorunluluğu kalkacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu hakkında açıklamada bulunacak mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ başkanlığında Bilim Kurulu Toplantısı gerçekleşiyor. Peki maske yasağının kalkacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapacağı açıklamalar ve koronavirüsle ilgili yeni kararlar büyük önem taşırken maske takma zorunluluğunun kalkacağının sinyali verilmişti. Maske kullanımı artık zorunlu olmayacak mı?

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama gelecek ve maske yasağı kalktı mı sorusu yanıt bulacak. Milyonlarca insanın merak ettiği maske zorunluluğu bitiyor mu? Koca’nın açıklaması merakla bekleniyor.Peki Maske yasağı kalktı mı? 2022 Maske zorunluluğu kalktı mı? İşte merak edilenler..

MASKE ZORUNLULUĞU KALKTI MI?

20 Nisan Bilim Kurulu Toplantısı’nda Bakan Koca tarafından ele alınacak olan maske zorunluluğu ile ilgili sorular cevap bulacak. Maske zorunluğuna ait merak edilenler haberimizde yer alıyor. Açık alanlarda maske uygulamasına son verilmiş olup kapalı alanlarda ve toplu taşıma araçlarında maske kullanımı devam ediyor. Özellikle milyonların gözü okullarda maske yasağının kalkıp kalkmasına çevrildi.

Türkiye’nin merak ettiği soruya cevap veriliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ertelendiğini duyurdu. Toplantının ertelendiği tarihte merak ediliyordu. Bugün yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı 27 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Koronavirüs bilim kurulu kararı ile maske zorunluluğu kalkacağı söyleniyor.

KAPALI ALANDA MASKE ZORUNLULUĞU KALKIYOR MU?

Bakan Koca konu hakkında merak edilenleri konuştu. “Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birisini yapmış olacak. Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu’nun toplantısında ele almış olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Koca açıklamasının devamında “Mesafenin korunamadığı alanlarda yani, uçaklardan, sinemalarda, tiyatrolarda, otobüslerde, servislerde maskeleri kullanmaya devam ediyoruz” açıklamasıyla hangi alanlarda maske zorunluluğunun devam edeceğini açıkladı.” açıklamalarında bulunmuştu. Detaylar çarşamba günkü bilim kurulu toplantısından sonra belli olacak.

Başa dön tuşu