Güncel

Survivor Seda Ocak elendi! Sema Aydemir yıkıldı

Survivor All Star 2022’de bu akşam ekrana gelen eleme konseyinde Acun Ilıcalı sms sıralamasında rakiplerine göre en az oy alarak elenen ismin Seda Ocak olduğunu açıkladı. Survivor Seda’nın elenmesiyle birlikte kardeşi Sema Aydemir yıkıldı.

Survivor’da bu akşam gerçekleşen konseyde Seda Ocak elendi. İkiz kardeşi Sema Aydemir ve diğer yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın elenen ismi açıklama ile şaşkınlık yaşarken performans açısından en iyi kadın yarışmacılar arasında yer alan Seda elendi Sema Aydemir yıkıldı.

Survivor tarihinin en iyi performans gösteren kadın yarışmacıları arasında gösterilen Seda Ocak ilk katıldığı Survivor’da ikincilik koltuğuna kadar gelmişti. Fakat Survivor 2022 All Star’da Seda Ocak’ın Dominik macerası bu akşam son bularak hayallerine veda etti.

Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı gibi isimlerim yer aldığı eleme potasında performans açısından daha başarılı olduğu bilinen Seda Ocak’ın elenmesi Survivor yarışmasının sadece performanstan ibaret olmadığını bir kez daha gösterdi.

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

Seda “Çok üzgünüm. Bir daha bir parkurda yarışamayacak olmak beni çok üzüyor.” dedi. Acun Ilıca ise, “Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum.” dedi

Seda, ”Altı dokunulmazlık kaybettik. Bir şekilde bedelini ödememiz gerekiyor. Dışarıdaki insanlarda karaktere göre devam etmemizi ya da elenmemizi seçecek. Gidersem çok üzüleceğim. Gitme ihtimalim var, ilk potam bu. Burası benim için büyük bir nimet. Evlilik hayatım boyunca normal bir insan olmak için dikiş kursuna gittim, yemek yaptım. Ama olmadı. Bu yarışma hırsından bir türlü geçemedim. O parkur inşallah benim son parkurum değildir.” cümlelerini belirtti.

Survivor kim elendi 17 Mayıs

17 Mayıs tarihli TV8 ekranlarında dün akşam ekrana gelen Survivor 2022 All Star yarışmasında gerçekleşen eleme konseyinde yapılan halk oylaması sonucu rakiplerine göre daha az oy alan Seda Ocak elendi.

Survivor Seda Elendi

17 Mayıs 2022 Salı tarihli Survivor All Star yarışmasında adaya son veda eden isim Seda Ocak oldu. Acun Ilıcalı yapılan son eleme konseyinde yapılan halk oylamasında en az oyu alarak Seda Ocak elendi duyurunu yapar yapmaz bütün yarışmacılar şaşkınlığını gizleyemedi.

Survivor 2022’nin en ilginç eleme konseylerinden birisi yaşanırken Seda Ocak elenmesi hakkında henüz çok erkendi ama bugün parkurda bunu hissettim dedi.

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

Survivor Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

2014 yılında Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katıldı ancak ilk turda elendi. 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı. Seda Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1.72 cm boyundadır. Yarışmacı, Yasin Ocak ile 2003 yılında evlendi. Çiftin iki çocukları vardır.

Survivor All Star kadrosunda yarışan Seda Ocak, sedaocakofficial kullanıcı adıyla yer alıyor. Yarışmacı 17 Mayıs günü yapılan ada konseyinde Survivor All Star’a veda eden isim oldu.

Başa dön tuşu